Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر روز یکشنبه به نقل از دکتر اکرم فرهادی در نخستین نشست هیأت رئیسه شهرستانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در عسلویه افزود: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه راهبردی خود تقویت ارتباط و همکاری‌های مشترک با صنایع جنوب این استان در زمینه‌های مختلف پژوهشی و فناوری و پایش سلامت مردم عسلویه در بیماری‌های مرتبط با آلاینده‌های صنعتی را قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقرار بیش از ۲ دهه صنایع نفت و گاز در شهرستان عسلویه و نقش انکارناپذیر این صنایع بر سلامتی مردم منطقه افزود: نیاز مبرم به وجود برنامه مطالعاتی طولانی‌مدت مبتنی بر جمعیت برای پایش وضعیت سلامتی مردم این منطقه با اولویت گروه‌های آسیب‌پذیر در حوزه تحقیقات سلامت دیده می‌شود.

فرهادی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نظارتی نظیر الزام صنایع نفت و گاز به داشتن پیوست سلامت، پیاده‌سازی صحیح و علمی این مطالعه جمعیتی کمک شایانی به کاهش بار هزینه‌های سلامت بر مردم و نظام سلامت دارد.

معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: با توجه به نقش محوری انسان سالم در توسعه پایدار، لازم است که صنایع جنوب این استان در تأمین هزینه‌های این مطالعه جمعیتی به‌عنوان بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی خود نقش اصلی ایفا کنند.

حل مشکلات ۲ بیمارستان موجود در عسلویه؛ نیاز به احداث بیمارستان سوم را برطرف می‌کند

امام‌جمعه عسلویه گفت: در زمان حاضر ۲ بیمارستان در این شهرستان به مردم خدمت ارائه می‌کنند که با حل مشکلات آنها نیاز احداث بیمارستان سوم  برطرف می‌شود.

حجت‌الاسلام سید علی هاشمی نژاد گفت: مشکلات موجود در بیمارستان‌های مستقر در شهرستان عسلویه زیبنده نام و اعتبار قلب انرژی ایران نیست.

وی تأکید کرد: خدمات ارزنده صنایع در منطقه ستودنی است اما همگان می دانیم که فرصت‌های بسیار بی‌شماری برای خدمت به مردم وجود دارد.

امام‌جمعه عسلویه ادامه داد: شورای راهبردی پتروشیمی های پارس باید با اهتمام جدی نسبت به انجام تعهدات خود در قبال مردم منطقه عمل کند.

هاشمی افزود: بدون شک امنیت پایدار صنایع مرهون مردم نجیب و خونگرم شهرستان عسلویه است.

صنعت آماده مشارکت در توسعه زیرساخت‌های سلامت است

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: حوزه صنعت آماده مشارکت برای توسعه زیرساخت‌های خدمات حوزه سلامت با رویکرد های علمی و تعاملی جدید است تا به بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی خود جامه عمل بپوشاند.

حجت نظری افزود: شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی شرکت‌های منطقه پارس، بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را بر انجام مسئولیت‌های اجتماعی متمرکز کرده است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی صنایع به طور قطع مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است و بدون شک تلاش برای جبران مستقیم آسیب‌های وارده نیز بر عهده صنعت است.

نظری اظهار کرد: همانطور که صنعت در تولید ثروت نسبت به کشور رسالتی برعهده دارد برهمین اساس وظایفی نیز نسبت به مردم پیرامون این صنایع نیز دارد که باید به این وظایف پرداخته شود.

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی پارس گفت: باید رابطه صنعت و مردم را به نحوی بهبود دهیم که تأثیر آن بر زندگی آنها موجب ایجاد حس رضایت‌مندی از فعالیت صنایع شود.

برچسب‌ها عسلویه بوشهر دانشگاه علوم پزشکی میدان گازی پارس جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عسلویه بوشهر دانشگاه علوم پزشکی عسلویه بوشهر دانشگاه علوم پزشکی میدان گازی پارس جنوبی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شورای راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نمایشگاه اکسپو که هنرمندان و فعالان حوزه صنایع و عرصه‌های مختلف اقتصادی شرکت کردند؛ نمایشگاه بسیار گسترده‌ای است و توانمندی‌های اقتصادی کشور را می‌توان در این نمایشگاه دید.

خسروپناه افزود: حتما این نمایشگاه باید گسترده‌تر از این ارائه بشود و زمان بیشتری به مردم اختصاص داده شود تا بتوانند شرکت کنند.

وی گفت: هم زیرساخت‌ها و مواد اولیه را ما در این نمایشگاه مشاهده کردیم و هم تولیدات مختلف دارویی و حوزه‌های مختلف امنیت غذایی و همچنین صنایع دستی و سایر حوزه‌های مختلف که در واقع یک جهش تولید با مشارکت مردم که شعار سال امسال است در این نمایشگاه مشاهده می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مسئولیت مسئولان حوزه اقتصادی و البته حوزه فرهنگی با دیدن این نمایشگاه سنگین‌تر می‌شود. قطعا باید تلاش کنیم موانع برداشته شود. اگر عزیزان نیاز‌های ارزی و واردات مواد اولیه دارند و صادرات که بسیار مهم است. این نیاز‌ها را از تولیدکنندگان شنیدیم.

خسروپناه گفت: یک شورای اختصاصی برای رفع موانع و حمایت و تسهیلگری تولید کنندگان در کشور باید فراهم شود.

وی افزود: طبیعتا وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد و دارایی و سایر وزارت خانه‌ها به ویژه بانک مرکزی باید حمایت کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم طبیعتا باید از منظر فرهنگی، اسناد حمایتی فرهنگی و علم و دانش بنیان هم باید کمک کنیم و تولیدکنندگان بتوانند تولید بهتر و با کیفیت بهتر و عرضه بهتری بتوانند تولید کنند، عرضه کنند و در اختیار مشتریان دنیا قرار دهند.

خسروپناه افزود: حتما بُعد بین المللی این تولیدات، از حوزه دانش بنیان تا عرضه بین المللی باید با نگاه حکمرانی صنایع شکل بگیرد.

وی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تدوین و تصویب الگوی حکمرانی دانش بنیان و فرهنگی صنایع و تولیدات با مشارکت مردم آمادگی دارد.

گفتنی است ششمین نمایشگاه توانمندی‌های ایران اکسپو، ۸ اردیبهشت افتتاح شد  و تا ۱۲ اردیبهشت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود